Hospiteringssamling ved Meråker videregående skole

Hospiteringssamling ved Meråker videregående skole

Meråker videregående skole inviterer til hospiteringssamling 7-8. februar.

Meråker videregående skole inviterer til samling for dere somvurderer å søke plass på Meråker videregående skole høsten 2018. Samlingen er åpen for skiskyttere og langrennsløpere. Vi vil på denne måten gi dere et innblikk i skolehverdagen ved MVS, og gi tips og veiledning rundt trening frem mot skolestart høsten 2018.

Oppmøte blir i kantina på Meråker videregående skole onsdag 7. februar kl 14.

Det går rutebuss fra Værnes til Meråker kl. 12.50 onsdag (holdeplass på andre siden/flyplass-siden av veien ved Shellstasjonen) og fra Meråker tilbake til Værnes kl. 15.20 på torsdag. Detaljert program for samlinga sendes ut på mail ca. en uke i forveien.

Vi har vanlig skoleuke denne uken. Deltakerne vil derfor få innblikk i det vanlige dagliglivet ved skolen. Alle måltider inngår, og er del av skolens ordinære kantinetilbud. Overnatting blir i Sportstunet, like ved skolen.

Nødvendig utstyr: Skiutstyr for skøyting, samt klær og sko for ei økt innendørs. Laken/sengetrekk og håndkle. Skiskyttere skal ikke ha med seg våpen.

Egenandel for hele samlinga: kr 700,-

NB! Denne samlinga er hovedsakelig for de som ikke har hospitert hos oss tidligere dette skoleåret. Dere som allerede har hospitert, er selvsagt hjertelig velkommen hvis dere får fri, men vi vil ikke gjennomgå noe «nytt» i forhold til forrige gang dere besøkte oss.

Foresatte som skal være med kan ta direkte kontakt med Øyvind Slungård på oyvsl@trondelagfylke.no mob: 901 97 324.

Påmelding på dette skjemaet​. Påmelding er åpen fram til 1. Februar. Praktiske spørsmål rettes til froes@trondelagfylke.noDel artikkel