Et av målene i langtidsplanen til Norges Skiskytterforbund fram til 2026 er at vi skal øke antallet aktive utøvere med 25 prosent. For å nå dette målet trenger vi hjelp fra hele skiskytter-Norge. En viktig del av dette er å vise fram idretten vår og rekruttere nye utøvere.

Rekrutteringshengeren

Skal klubben din delta på lokale tilstelninger, eller ønsker dere å holde et rekrutteringsarrangement? NSSF har laget en ny rekrutteringshenger i samarbeid med BAMA. Denne består av blant annet laservåpen og reklametelt som er fine å benytte på et rekrutteringsarrangement. Dette er et gratis tilbud fra NSSF, som vi håper kan hjelpe klubbene med rekruttering.  Et krav for å leie hengeren er at klubben har planlagt en skiskytterskole og registrert den på siden skiskytterskolen.no.

Rigg av laser- og lydvåpen på Sunnaasdagene.

Hvor henter man hengeren?

Hengeren må hentes i Oslo. Når hengeren er booket vil man få mer informasjon om hvor og når den kan hentes.

Hvor leverer man hengeren?

Når man er ferdig med arrangementet skal hengeren leveres tilbake til samme sted innen et avtalt tidspunkt.

Ta kontakt med Kristina Dale-Skjevdal på kristina.skjevdal@skiskyting.no hvis dere ønsker å leie Rekrutteringshengeren.

Laservåpen

Et alternativ til Rekrutteringshengeren er leie av laservåpen. Disse er enklere å frakte og sette opp, så det krever mindre organisering. NSSF har flere laservåpen som kan leies av klubber til ulike rekrutteringsarrangement.

Laservåpen kan enten hentes på Ullevål stadion etter avtale eller sendes med Posten. Dersom de skal sendes, påløper fraktkostnader som må dekkes av klubben. Det er viktig at laservåpnene returneres så snart som mulig, da det er stor etterspørsel etter utleie.

Ta kontakt med Jens Schjerven på jens@skiskyting.no for leie.