Den to-årige avtalen ble signert i Oslo, der Adecco har sitt hovedkontor.

– Vi har vært i dialog med Adecco siden før korona-pandemien brøt ut, og nå som vi blir på lag ser vi fram til å skape gode synergier for oss begge. Samarbeidet skal bidra til økt stolthet internt og ikke minst befeste Adeccos posisjon i markedet, sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik.

Avtalen med Adecco er inngått for de neste to sesongene. For sesongen 2020/21 skal Adecco ha synlighet på klærne til både elite-, rekrutt- og juniorlandslagene. I tillegg skal forbundet bidra til å skape intern aktivitet gjennom å delta på en rekke interne og eksterne arrangementer.

– Adecco har lange tradisjoner i å samarbeide med idretten og vi gleder oss å bli bedre kjent med Norges Skiskytterforbund. De har imponert meg i måten de bygger enere gjennom å fokusere på laget, samholdet og gode verdier. Dette vil vi utnytte aktivt til å ytterligere forsterke vår egen vinnerkultur i et selskap med meget stolte tradisjoner når det gjelder å prestere hver dag. For oss i Adecco er det viktig å være en aktiv samarbeidspartner som kommer tett på. Når tiden er moden for det, ser vi også frem til å samle kunder, ansatte og partnere på skiskytter-arrangementer både i inn- og utland, sier Torben Sneve, konsernsjef i Adecco.

Matcher opp med Vetle Sjåstad Christiansen

Skiskytternes nye samarbeidspartner har funnet en rekke likhetstrekk mellom dem og forbundet, og berømmer blant annet lagets jordnære profiler. Én av dem inngår de også en egen avtale med.

– Vetle skal være vår ambassadør. Vår oppgave er å tilby næringslivet kompetansen de trenger gjennom å matche kandidater og arbeidsgivere. Målet er å være bransjens beste arbeidsgiver. I Vetle har vi en svært kompetent kandidat som vi vet vil passe godt inn i vårt miljø. Han er en raus fyr som byr på seg selv. Han er profesjonell og hardtarbeidende, samtidig som han har lave skuldre og humør. Det passer oss bra. Jeg gleder meg til å ha Vetle med på laget til i Adecco, sier konsernsjef i Adecco, Torben Sneve.

Selv tror Vetle Sjåstad Christiansen at Adecco ligner ham på flere måter:

– Laget i Adecco er flinke, blide og ikke minst opptatt av å lykkes med det de gjør. Jeg tror jeg kan bidra med mange overføringsverdier fra skiskyting og min satsing på idrett, og forhåpentligvis formidle det på en litt annerledes måte, sier Geilo-gutten.

Skrevet av Emilie Nordskar den 18. nov 2020