– Sammen med norsk skiskyting skal vi den neste perioden jobbe for å realisere drømmer og tørre å tenke stort. Rekruttering er et veldig viktig område for AF Gruppen, og skiskytterne kan bidra med kompetanse og inspirasjon slik at vi kan tiltrekke oss de beste folka, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen.

Samarbeidet ble først inngått tilbake i 2007, og AF Gruppen er dermed den mest erfarne samarbeidspartneren blant skiskytter-gruppen. Det nesten 14 år gamle samarbeidet forlenges nå med to nye år. AF Gruppens utøver-ambassadører i perioden er Ingrid Landmark Tandrevold og Norges nye skiskytter-stjerne på herresiden, Sturla Holm Lægreid.

– Jeg brenner for at unge følger sine drømmer og at de tør å tenke litt utenfor boksen. Selv er jeg glad i realfag, men har også en stor lidenskap innen idrett og musikk. Jeg vil vise ungdom at man ikke trenger å rendyrke ett område, men at drømmer kan være en kombinasjon av mange ting, sier Holm Lægreid.

For Norges Skiskytterforbund betyr en forlenget avtale med AF Gruppen at forbundet har muligheten til å fortsette å satse på topp og bredde.

– AF Gruppen er en av Norges mest profesjonelle samarbeidspartnere. De satser på de beste folka, og tør å tenke langsiktig. Vi er begge ekstremt fokusert på sikkerhet og HMS, på å utvikle talenter og fremme innovasjon. I neste periode skal vi tenke enda mer bærekraftig sammen, forteller generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik.

AF Gruppen vil ha profilering på alle landslag for både kvinner og menn, og i tillegg kjører utøverne trygt og sikkert til og fra renn i to knallgule Mercedes Benz Vito-biler.

– Vi er stolte av å kunne bidra til at verdens beste skiskyttere kan prestere best mulig, sier Amund Tøftum i AF Gruppen.

Skrevet av Emilie Nordskar den 12. mai 2021