Camp Meråker så dagens lys sommeren 2020, fullt trøkk fra første økt!

75 skyttere, skiskyttere og langrennsløpere kom til Meråker i det som var historiens første Camp Meråker. Dagene på sommercampen ble brukt til trening, idrettsglede og å danne nye bekjentskaper fra hele Norge. Meråker har treningsfasiliteter i verdensklasse, og med dyktige trenere og hjelp fra landslagsutøvere er det lett å lære noe nytt om trening og utvikling. Utenom treningen legges det til rette for mye gøy og moro.

Sommeren 2022 skal det gjennomføres to perioder med sommercamp. 23.-27. juni er første periode, her vil det være åpent for skyttere, skiskyttere og langrennsløpere. Andre periode er for skiskyttere og langrennsløpere og er 8.-12. august. For best mulig kvalitet og oppfølging under Camp Meråker ønsker vi å sette en maksgrense på 120 deltakere per periode, dette gjør at alle blir sett og alle får godt utbytte av oppholdet. Det er førstemann til mølla, så om du ønsker en plass på en av sommercampene gjelder det å være raskt ute.

Påmelding til sommercampen er åpnet på nettsiden vår, hvor du også finner priser og mer informasjon om Camp Meråker. Du kan finne videoer og bilder fra Camp Meråker på vår Facebook side, eller instagram.

Facebook: Camp Meråker

Nettside: www.campmeraker.no

Instagram: campmeraaker

Velkommen til Camp Meråker, en uke du ALDRI glemmer!

Skrevet av Varja Solt den 02. mai 2022