Alle foto: Jonas Sjögren / trysil.com

Mange glade skiskyttere var i Trysil sist helg for dagsamling med Hedmark Skiskytterkrets på lørdag og Hedmarscupen på søndag.

– Deltagelsen var betydelig større enn tidligere år, både på samling og på renn. Det sier oss at aktiviteten var veldig kjærkommen, sier Anne Dorte Carlson, kretsleder i Hedmark.

Kretsutvikler Sondre Bollum hadde med seg tre lokale trenere som sammen skapte mye moro for 45 skiskyttere i alderen 10 til 17 år. Det viktigste smittevernhensynet var nok at det ble gjennomført dagsamling med to økter og egen matpakke i stedet for helgesamling med felles innkvartering.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Hedmarkscupen Sprint_Trysil-48  Foto: Jonas Sjögren / trysil.com

Foto: Jonas Sjögren / trysil.com

 

IL Trysilgutten stod som arrangør for de 70 påmeldte på sprint, årets første renn i Hedmarkscupen. God informasjon om smittevern ble innarbeidet i programinformasjonen slik at alle skulle få det med seg.

NIF sin digitale besøksregistrering ble brukt for registrering av foresatte og trenere, og alle deltagere fikk egen pose med startnummer og deltagerpremie. Rennet ble kjørt i to puljer for å redusere antall personer på standplass og i start/målområdet.

– Arrangementet ble prikkfritt gjennomført, og for de yngste løperne var det stor stas at det for første gang benyttet Emit-brikker og livetiming slik at besteforeldre og andre kunne følge med selv om arenaen var stengt for publikum, oppsummerer Carlson i Hedmark Skiskytterkrets.

Skrevet av Emilie Nordskar den 08. des 2020