– Vi er veldig stolte over å fortsette samarbeidet, og lar oss inspirere av forretningsmodellen og visjonen til Hurtigruta Carglass. Selv i en utfordrende periode har de beholdt et sterkt fokus på service og vært fleksible på alle måter. Vi ønsker å bidra til at enda flere får øynene opp for Hurtigrutas tilnærming til kundebehandling, sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik.

Dette blir den fjerde sesongen Norges ledende selskap innen reparasjon og utskifting av bilglass samarbeider med skiskytterne. Med seg på laget har de også verdens beste skiskytter, Johannes Thingnes Bø. Gjennom en egen ambassadør-avtale bidrar Thingnes Bø på flere områder i avtalen.

– Samarbeidet med Johannes fungerer utmerket, og vi er stolte av å ha ham med på laget. Johannes er som oss, veldig fokusert og opptatt av å yte sitt beste i alle situasjoner. Sammen med forbundet skal vi fortsette å kapre markedsandeler også i året som kommer, forteller administrerende direktør i Hurtigruta Carglass, Morten Bjørlo.

Selv er skiskytteren svært entusiastisk over at samarbeidet fortsetter:

– Jeg har lært Hurtigruta Carglass å kjenne gjennom flere år, og kan med hånda på hjertet si at de setter kunden og mennesket i fokus. Hurtigruta Carglass er en arbeidsplass med godt humør og en god gjeng med stor vilje etter utvikling; akkurat som oss i skiskytterlandslaget, sier Thingnes Bø.

Skrevet av Emilie Nordskar den 10. mai 2021