Avtalen ble signert i Anterselva på treningssamling for landslagene fredag.

– Norges Skiskytterforbund er stolte av å få med utfordreren ice på laget. Nå blir mer enn en halv million ice-kunder på lag med verdens beste skiskytter-nasjon og det gleder vi oss til å se synergier av. Vi skal bidra til at ice befester og styrker sin posisjon i det norske markedet, forteller generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Anne Varden.

Mobiloperatøren ice inngår med denne avtalen sin største sponsoravtale hittil.

– Vi lar oss inspirere av skiskytternes målrettethet, fokus og utholdenhet. I tillegg er det et raust lag med humor og glimt i øyet. Det er en god match for oss og våre kunder. Vi ser stort kommersielt potensiale i samarbeidet, sier administrerende direktør i ice, Eivind Helgaker.

Kaprer lua i vinter

Avtalen med ice er inngått for de neste to sesongene. For sesongen 2019/2020 skal ice ha logo på lua til både elite-, junior- og rekruttlandslagene. I tillegg får de stor synlighet på nasjonale skiskytter-arrangement, bred aktivering og en rekke andre samarbeidsprosjekter.

– Gjennom våre jordnære og profesjonelle utøvere vil ice få en unik mulighet til å bygge kjennskap og kunnskap til sin merkevare, i tillegg til økt rekkevidde og gjennomslagskraft. Gjennom dette partnerskapet skal vi bidra til at ice når sine kommersielle mål. Alle våre partnere skal merke en tydelig effekt av å være på lag med oss, sier generalsekretær i NSSF, Anne Varden.

I tillegg til hovedavtalen med forbundet, har ice også signert en egen samarbeidsavtale med verdens beste skiskytter, Johannes Thingnes Bø.

Artikkelen fortsetter under bildet.

– Skiskyting er en av Norges mest populære idretter, og har mange flotte profiler og forbilder blant sine løpere. Johannes Thingnes Bø er en fantastisk dyktig idrettsutøver og er blant de topp tre mest populære idrettsprofilene i Norge. Vi er veldig fornøyde med å ha inngått en samarbeidsavtale med Johannes som vår ambassadør, sier administrerende direktør i ice, Eivind Helgaker.

Om ice

ice er utfordreren i det norske mobilmarkedet og har som mål å endre den tradisjonelle mobilbransjen til kundenes beste. Selskapet bygger sitt eget 4G-nett med Nokia som partner og leverandør, og er landets raskest voksende mobiloperatør. ice tilbyr kvalitetsprodukter til både privat- og bedriftskunder til en rimelig pris, og bidrar til at konkurransen i det norske mobilmarkedet blir best mulig for alle.

Skrevet av Emilie Nordskar den 02. des 2019