Tromsø SSL står som arrangør av NM for ungdom og junior, samt neste runde i ASKO Cup.

Justert program

Etter ønske fra seniorløperne, hvor de får muligheten til å returnere fra Tromsø på lørdag ettermiddag (siste fly går 1650 med SAS), har vi byttet om på normal og sprint. Normal går derfor fredag og sprint går på lørdag. Premieutdeling for seniorer på sprinten blir lørdag kl. 1500, det skal da være god tid å komme seg til flyplassen for de som ønsker å reise lørdag.

Informasjon om busstransport

Det er gledelig å se at det nå er så mange som melder seg på og velger å bruke det tilbydde opplegget med busstransport mellom stadion og hotell i sentrum, det er pr dags dato over 300 påmeldte til felles transport.

I vintersesongen er det mange turister i Tromsø, Nordlys turister og skiturister. Dette er primært utenlandske turister som reiser rundt utenfor bysentrum. Leiebilmarkedet er dermed anstrengt. Tromsø skiskytterlag har derfor sett det nødvendig å tilby busstransport i forbindelse med arrangementet. For de med leiebil er det kommunal parkering både ved stadion og i sentrum og i Tromsø er det nylig innført bompengeavgifter.

For de som velger å ta buss vil det settes opp godt med busser som tilpasses første innskyting og til andre innskyting. I tillegg vil det går buss i shuttle hele dagen også på treningsdagen. Siste frist for å melde seg på busstransporten settes til onsdag 25. januar. Deretter må klubben dimensjonere tilbudet ut fra antall påmeldte i lag med Buss-selskapet.

Link for påmelding: https://forms.gle/LBeWWKP6VWqnpbJp6 

Velkommen til Tromsø!

Skrevet av Vegar Rolfsrud den 20. jan 2023