Karoline Knotten tok seieren på senior-kvinnenes NM-sprint, mens Maren Hjelmeset Kirkeeide vant overlegent i 20-22-klassen.

– Dette var superdigg! Det var ikke så ille den skaden fra i går, som den kunne vært og kroppen føltes bra, så dette var gøy, utbrøt en fornøyd og smilende Vingrom-jente etter sprinten.

Knotten var nemlig uheldig og falt på trening fredag, og endte med skrubbsår på både knær og skuldre. Skade til tross, med null bom og rask rulleskigåing var hun uslåelig i kvinnenes senior-klasse. Marit Ishol Skogan (Steinkjer Skiklubb/Team Fosen Yard) ble nest beste kvinne med to fulle hus og to bom og drøyt 12 sekunder seinere kom Jenny Enodd (Budal IL/Holmenkollen Biathlon) i mål som nummer tre.

LES MER: Fullstendige resultater i K-senior finnes her.

20-år gamle Maren Hjelmeset Kirkeeide vant sin NM-klasse med to fulle hus og imponerende fart på rulleskigåingen. Kirkeeide gikk så raskt at hun ville endt opp som nummer to i seniorklassen. Som nummer to i K20-22, kom Gro Njølstad Randby (Ivrig IL), 1:18 bak og med tre bom. Nummer tre ble Guro Femsteinevik med totalt to bom.

LES MER: Fullstendige resultater i K20-22 finnes her.

Skrevet av Emilie Nordskar den 16. sep 2023