Norges Skiskytterforbund jobber kontinuerlig med muligheter for å støtte de lokale klubbene og vi gjør nå en ekstra innsats for å samle inn midler til nettopp klubbarbeid. Gjennom Voluntary har vi fått muligheten til å være med på et pilotprosjekt, hvor man kan kjøpe nyttige produkter, samtidig som man bidrar til våre klubber ute i lokalsamfunnene.

I en tid hvor smitten er stor, kreves det litt ekstra av samfunnet for å ta hensiktsmessige forhåndsregler. Vi er veldig glade for å kunne tilby produkter som vil hjelpe alle i en hverdag hvor hygiene er ekstra viktig, både for samfunnet, enkeltindivider og idrettsutøvere. I vår «nettbutikk» hos Voluntary kan du nå kjøpe selvtestere, desinfikasjon, såpe og mikrofiberkluter, slik at du hele tiden er fri for bakterier. Du bestiller enkelt i linken under og får pakken rett hjem i posten. Enkelt og smittefritt.

Vi håper så mange som mulig ønsker å være med oss på denne dugnaden, slik at vi kan hjelpe skiskyttere og klubber der ute med så bra tilrettelegging som mulig. Del linken med venner, på sosiale medier eller hvilken som helst plattform,

https://voluntary.no/norges-skiskytterforbund

Skrevet av Kristian Vårvik den 01. des 2021