Vi inviterer til trenermøte for team- og gymnastrenere 13.-14 mai på Quality Oslo Airport Hotell. Klubb og kretstrenere som jobber med junior/seniorutøvere ønskes også velkommen til å delta på møtet. 

Programmet er ikke helt kart enda, men vi lover et variert og faglig godt program. Det vil som tidligere år bli en mix av ulike idrettsfaglige tema, presentasjoner fra fageksperter og våre landslagstrenere. I tillegg vil det legges til rette for kompetanseutveksling mellom deltakende trenere. Et slik trenermøte er også en god mulighet til å bli bedre kjent utenom trening og konkurranse.  

Oppmøte vil være kl 12.00 mandag 13. mai på Quality Oslo Airport Hotell, og møtet avsluttes med lunsj fra kl 13.00 til 14.00 tirsdag 14.mai.  

Norges Skiskytterfobund vil dekke reisekostnader som overstiger 1000,- for deltakende trenere etter billigste reisemåte. Ved kjøring i egen bil vil det bli gitt kjøregodtgjørelse kr. 2,50 pr km + kr. 1,00 pr. passasjer. Vi forutsetter at trenere fra samme team/gymnas/klubb samkjører der det er mulig.  
 
Middag og lunsj under oppholdet vil bli dekket av NSSF. Deltakerne dekker selv overnattingskostnader som gjøres opp ved avreise. Pris for overnatting i enkeltrom vil være 995,- og pris for overnatting i dobbeltrom vil være 1195,- (597,5 pr.pers). Hvis du ønsker å dele dobbelrom med noen vil vi at du krysser av for dobbeltrom i påmeldingen, og legger inn kommentar om hvem du har avtalt å dele rom med.  

Vel møtt til trenermøte på Gardermoen 13.-14. mai! 

Skrevet av Malin Jøranli den 22. mar 2024