Samarbeidsavtalen som ble signert i juni er startskuddet på en spennende og lærerik reise over de neste to årene. Målet er klart – å skape synergier for å bli bedre ved å lære av hverandre.

– Det er skikkelig stas for oss å få denne gjengen med på laget! Nå ser vi frem til å skape gode synergier for oss og Convene. Vi skal bidra til at gjengen i Convene kan videreutvikle spennende aktiviteter, i tillegg til at vi ønsker å lære av deres kunnskap spesielt innen teknologi og tidseffektivisering, forteller generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Aa Djupvik.

FÅR NY PARTNER PÅ LAGET: Generalsekretær Morten Djupvik ser frem til samarbeidet med Convene. Foto: Christian Haukeli

Convene Group er en ledende partner innen selvbetjente administrasjons- og betalingsløsninger. I mer enn 30 år har selskapene stått i spissen for digital innovasjon, for å gjøre hverdagen enklere for alle.

Avtalen med Norges Skiskytterforbund er inngått for de neste to sesongene, og dreier seg hovedsakelig om å skape aktivitet på både interne og eksterne arrangementer hos Convene, spesielt gjennom kunnskap om trening og helse. Med fokus på kompetansebyggende tiltak, aktiviteter og sosiale samlinger for Convene sine ansatte, skal samarbeidet bidra til å skape sterkere stolthet i selskapet og til skiskytteridretten.

– Gjennom å involvere Norges Skiskytterforbund vil vi få mye nyttig påfyll både faglig og sosialt, noe som er viktig for å bygge videre på kulturen og vinnermentaliteten vi har oss hos, forteller Ingvill Hestenes, administrerende direktør i Convene.

Skrevet av Emilie Nordskar den 17. aug 2021