– Vi vet at våre partnere setter stor pris på å komme tett på skiskytter-opplevelser både i inn- og utland, og der får SponsorLink full treff fra oss. Muligheten til å reise på skreddersydde turer med stor nærhet til utøverne betyr mye for totalopplevelsen av å være partner med Skiskytterforbundet, sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Anne Varden.

Norges Skiskytterforbund (NSSF) har samarbeidet med SponsorLink i en årrekke om å arrangere reiser og idrettsopplevelser for både små og store partnere. Neste år arrangerer blant annet SponsorLink idrettsreiser til både verdenscup i Ruhopholding og VM i Anterselva.

VM-turen i februar er allerede utsolgt, og ca. 60 deltagere står klare for å oppleve nervepirrende skiskytterkonkurranser på nært hold i den italienske alpe-landsbyen.

– Turen er svært populær, og deltagerne får med seg avslutningshelgen og hele fire øvelser. Reisen går direkte til Innsbrück og overnattingen skjer på nøye utvalgte hoteller ca. 45 minutters kjøring fra skiskytterstadion. Vi gleder oss til å ha med engasjerte og ivrige partnere på VM-tur i vinter, sier partneransvarlig i Norges Skiskytterforbund, Therese Engebråten.

Også SponsorLink er svært fornøyde med å ha re-signert avtalen med Norges Skiskytterforbund for de neste tre årene.

– SponsorLink har fått lov, sammen med forbundet, å levere store og gode opplevelser i anledning av skiskytter arrangementer i både inn- og utland. Vi føler at potensialet for SponsorLink er blitt mye større, ikke bare med fantastiske sportslige resultater, men også fordi at NSSF har utvidet sin partnerpool betydelig det siste året. Der har markedsavdelingen gjort en god jobb, sier Fredrik Rosén, salgs- og markedsansvarlig i SponsorLink.

Ønsker du å se hvilke type turer SponsorLink arrangerer? Besøk deres hjemmeside her.

Skrevet av Emilie Nordskar den 02. des 2019