Januar 2022 ble det lansert en helt ny versjon av e-læringsprogrammet Ren Utøver. Det nye programmet er tilpasset bruk på mobilen, og det er også utviklet egne læringsstier for utøvere og trenere/ledere på ulike nivå.

Programmet er nyttig og viktig! Det sikrer deg grunnleggende antidopingkunnskap, og tar kun en liten halvtime å gjennomføre. Du tar modulene som tilhører din læringssti når det måtte passe deg, og du vil motta et diplom på e-post når alle moduler er fullført. Du vil også få mulighet til å lage ditt eget bilde som viser at du har gjennomført, som kan brukes i sosiale medier.

Har du tekniske problemer med gjennomføringen:

1: Gammel profil: Har du logga inn med profil fra forrige Ren Utøver? Du er nødt til å lage ny profil i den nye versjonen.

2. Eldre nettleser: Noen kan oppleve feilmeldinger på grunn av at nettleseren ikke er oppdatert. Prøv en annen eller oppdater.

3. Facebook-app: Har du åpna Ren Utøver fra Facebook-appen på mobilen? Da kan du få problem. Gå inn på renutover.no i nettleseren på mobilen i stedet

4. Problem med bilde: Får du ikke lasta ned bildet som viser at du har gjennomført? På Android-telefoner sliter noen med dette, vi jobber med å fikse dette.

Skrevet av Malin Jøranli den 03. mai 2022