Vi søker etter flere deltakere på trenerkursene våre! Er du eller kjenner du noen som kan være interessert?

Vi oppfordre særlig kvinner og aktive utøvere til å melde seg på kurs. Trenerkurs er en gylden mulighet til å lære mer om idretten og utvikle seg som trener, og som utøver.

Trener 1

Trener 1-kurset er første trinn i NSSFs trenerstige og er rettet mot trenere, foresatte, utøvere, tidligere utøvere og andre som har ønske om å bidra inn i skiskyttermiljøet.

Kurset er delt opp i flere deler. Praksisdelen krever fysisk oppmøte, og vi arrangerer kurset rundt om i landet etter behov. Hvis noen i klubben eller kretsen din ønsker å gjennomføre praksisdagen, ta kontakt med Kristina Dale-Skjevdal på kristina.skjevdal@skiskyting.no.

Teoridelen av kurset gjennomføres digitalt på teams over to kvelder. Neste kurs holdes allerede nå på mandag 20. og 27.november. Link til påmelding og oversikt over andre kurs finner du her Terminliste kurs, møter og webinarer – Norges Skiskytterforbund (skiskyting.no)

Trener 2

Trener 2 er neste steg på trenerstigen til NSSF. Dette kurset er for de som er eller ønsker å bli trener for aldersgruppen 13-16 år. Kurset går over tre helger hvor temaene er skyting, fysisk trening og generelle emner som er felles for alle idretter.

Neste helg man kan melde seg på er den generelle helga. Den vil være i 12.-14.januar og holdes digitalt på teams. Link til påmelding og mer info finner du her: Terminliste kurs, møter og webinarer – Norges Skiskytterforbund (skiskyting.no)

Skrevet av Kristina Skjevdal den 17. nov 2023