Vi tilbyr Inspirasjonskveld og Kompetansekveld liggendeskyting til klubber som ønsker flere aktive i klubben. Kursene holdes på klubbens hjemmearena og kan bestilles av Norges Skiskytterforbund.

Inspirasjonskveld

(Gjennomføres som barmarkstrening, rulleskitrening eller på ski ut ifra sesong og ønsker fra klubbene) 

Målgruppe: Trenere og foreldre som ønsker faglig påfyll og inspirasjon 

På inspirasjonskvelden får trenere, foreldre eller aktivitetsledere i klubb tips og råd til varierte og morsomme øvelser. Inspirasjonskvelden vil være praktisk og deltakerne er selv med og prøver øvelsene ute på arenaen.  

Dette er et lavterskeltilbud for trenere og foreldre som ønsker påfyll av nye aktiviteter og øvelser til skiskyttertreningene. 

Vi ser gjerne at nærliggende klubber gjennomfører en inspirasjonskveld sammen. Det vil være en blanding av: 

  • Fysiske øvelser 
  • Skyteøvelser 
  • Kombinasjonsøvelser 

Kompetansekveld liggende skyting 13-16 år 

Målgruppe: Trenere til utøvere i alderen 13-16 år.  

Kurset vil ta for seg grunnleggende skyteferdigheter med hovedfokus på liggende skytestilling. Det vil i tillegg demonstreres ulike øvelser og gis tips og råd til skytetrening for aldersgruppen.  

Vi ser gjerne at nærliggende klubber gjennomfører denne kvelden sammen. Kretser kan også bestille en slik kveld for klubbene i sin krets.  

Ønsker dere å ha en Inspirasjonskveld eller Kompetansekveld liggendeskyting i klubben deres?

Ta kontakt med Knut Kuvås Brevik, leder for trenerutvikling og utdanning på e-post: knutkuvas.brevik@skiskyting.no eller telefon: 476 45 656

Skrevet av Kristina Skjevdal den 02. jan 2024