Denne helga hadde vi internasjonale deltakere i aksjon i Beijing, Otepää og Ridnaun. Våre utøvere fortsetter å imponere og sette spor på alle vis.

På torsdag imponerte Sturla Holm Lægreid med 2.plass under sprinten i Estland. På samme distanse hadde vi ytterlige to nordmenn på topp ti, med Vetle Sjåstad Christiansen på 4.plass og Tarjei Bø på 10.plass. Samme dag gikk Erlend Øvereng Bjøntegaard inn til gull under sprinten i IBU-Cupen i Ridnaun. Karoline Erdal fikk en 3.plass på samme distanse.

På fredag gikk Nils-Erik Ulset sin siste internasjonale konkurranse da han gikk inn til en 8.plass under hans siste øvelse i Paralympics. En fantastisk utøver ble hyllest av konkurrenter og støttespillere på sosiale medier etter en helt fantastisk karriere. Få har betydd så mye for den paralympiske idretten som Nils-Erik.

Kristin Bentdal Larsen / Team Norway

På fredag overrasket Karoline Knotten med en imponerende 3.plass på sprinten i Otepää. Ingrid Landmark Tandrevold ble nummer fem, Marte Olsbu Røiseland nummer ti og Tiril Eckhoff nummer elleve.

På lørdag var det klart for fellesstart i Otepää og det skulle vise seg å bli Vetles dag. Med tid til å feire, var han førstemann over målstreken og to plasser gikk Sivert Guttorm Bakken seg inn til en tredjeplass. Marte fikk en fin tredjeplass på samme distanse. I Ridnaun var det jaktstart på lørdag og her fikk Ragnhild Femsteinevik og Erlend Øvereng Bjøntegaard andreplass på distansen.

Søndag var stafettdag og i Otepää ble det dobbel seier. Først gikk Sivert, Vetle, Tiril og Ingrid inn til seier på miksstafetten, da det var klart for singel miksstafett vant Marte og Sturla. En god dag! På samme distanser i Ridnaun ble det henholdsvis fjerde- og tredjeplass. Miksstafettlaget besto av Jenny Enodd, Karoline Erdal, Harald Øygard og Erlend Bjøntegaard. På singel miksstafett var Ragnhild Femsteinevik og Sverre Dahlen Aspenes i aksjon.

Neste helg venter årets høydepunkt med verdenscup i Holmenkollen og vi gleder oss veldig! Se her for uttak.

Skrevet av Kristian Vårvik den 14. mar 2022