Arbeidsoppgaver

Undervisning i toppidrett – primært for elever som tar toppidrett skiskyting. Avhengig av utdanning og erfaring vil stillingen også tillegges undervisning i andre idrettsfag. Stillingen vil kunne utvides til en full stilling ved ansettelse som trener i Sirdal Ski Skiskyting. I den stillingen ligger kveldstreninger, treningssamlinger og lokale/nasjonale konkurranser. For spørsmål ang. stillingen i Sirdal Ski Skiskyting kan Roger Grubben kontaktes på tlf. 919 99 796.

Kvalifikasjoner

Den som ansettes i stillingen må kunne fungere som lærer og trener for skiskytterelever med høye ambisjoner. Undervisningskompetanse for idrettsfag i videregående skole er nødvendig for fast tilsetting, men andre med spesielt gode kvalifikasjonen innen skiskyting oppfordres også til å søke. Stillingen passer også godt for en ung trener med ambisjoner fordi vi kan tilby god oppfølging av erfarne trenere.

Personlige egenskaper

Vi søker en lærer/trener med stort engasjement og gode formidlingsevner.  Du må ha evnen til å se den enkelte elev/utøver og du må ville bidra til et godt skole-, trenings- og arbeidsmiljø.

Gode evner til samarbeid og kommunikasjon er viktig på en liten skole der idrettsaktivitetene ofte griper inn i skolehverdagen. Fleksibilitet og tilpasningsevne er derfor viktige egenskaper i stillingen.

SE HELE UTLYSNINGEN OG SØK HER: https://4165115591.webcruiter.no/Main2/Recruit/Public/4374487309?link_source_id= 

Skrevet av Emilie Nordskar den 15. apr 2021