– Eidsiva bidrar allerede til et bredt og mangfoldig idretts- og kulturliv gjennom å være en sterk drivkraft i sine lokalmiljø. Skiskyting er en idrett for både by og bygd, og sammen skal vi være en positiv drivkraft for hverandre. Våre samarbeidspartnere skal merke en tydelig effekt av å være på lag med oss, sier Anne Varden, generalsekretær i Norges Skiskytterforbund.

Eidsiva vil synes på kinnstøtta til landslaget nå i VM og i de tre siste verdenscupene. Tarjei Bø er glad for å utøke laget med enda en solid og engasjert partner.

– Det er kult å ha en så sterk aktør som Eidsiva på våpenet under VM. Vi er stolte av å få denne gjengen med på laget vårt. Også håper jeg alle de 1200 ansatte kommer til på følge litt ekstra med på VM-konkurransene nå, smiler Tarjei Bø, som allerede har sikret seg ett gull etter mixed stafetten på åpningsdagen i VM.

Viktig markedsføringskanal

Eidsiva har rundt 1200 ansatte og drifter 66.000 kilometer med strømnett. Selskapet er allerede en solid aktør i Innlandet og sponser mer enn 200 lag og foreninger. Om lag 35 000 drakter i Innlandet er i full aktivitet med Eidsivas logo.

– Gjennom skiskytterne ønsker vi å øke vår nasjonale gjennomslagskraft. Skiskyting har jordnære og profesjonelle utøvere som vi ønsker å assosiere oss med. For Eidsiva er det stort å komme på lag med denne gjengen, og vi ser frem til aktivere samarbeidet internt. Sponsorvirksomheten vår er allerede en stor og viktig markedsføringskanal for Eidsiva, sier Nils Kristian Myhre, direktør for kommunikasjon og samfunn i Eidsiva Energi AS.

Skrevet av Emilie Nordskar den 19. feb 2020