Stig Strand ble kåret til Årets frivillig blant 60 nominasjoner. Han mottok hedersbeviset på Saupstad Skistadion sist uke.

– Dette ble en flott markering! Stig deltok som alltid i funksjonærstaben på standplass og ble overrasket med å bli gjort stas på i forbindelse med premieutdelingen helt til sludd. Det er utrolig fortjent at Stig mottar denne prisen, det er vel få som har lagt ned flere timer i norsk skiskyting enn Stig de siste tretti årene, forteller Gunhild Kvistad, juryleder og visepresident for organisasjon i Norges Skiskytterforbund.

Stig Strand har vært en viktig brikke i Trondhjems Skiskyttere i en årrekke og han ble foreslått av flere i kåringen av “Årets frivillig” i norsk skiskyting. Generalsekretæren i Norges Skiskytterforbund, roser engasjementet rundt prisutdelingen:

– Det er stort å se så mye engasjement lokalt og hvor mange gode folk vi har i systemet vårt. Det er mange som fortjener en utmerkelse, og jeg ønsker å rette en stor takk til alle som bidrar for norsk skiskyting med hjertet. Dette er vi helt avhengige av, skryter Morten Djupvik, generalsekretær i Norges Skiskytterforbund.

Prisvinneren mottar:

  • Weekendtur for inntil to personer til World Cup Holmenkollen 1. – 3. mars 2024
  • Overnatting i dobbeltrom i to netter (fredag-søndag)
  • Reise til og fra Oslo
  • Billetter til World Cup Skiskyting lørdag og søndag
Skrevet av Emilie Nordskar den 20. des 2023