En vellykket NM-helg er over, og vi takker Drangedal IL for et flott mesterskap.

I friskt og pent høstvær fikk 400 konkurranselystne skiskyttere vist krefter på Gautefall fredag, lørdag og søndag. Takket være om lag 170 ivrige funksjonærer gikk arrangementet svært bra og de fremmøtte fikk nyte både god skyting og rask rulleskigåing.

– Vi anslår at et sted mellom 3- og 4000 publikummere var innom arenaen i løpet av helgen, noe som er veldig bra. NM er en viktig møteplass og arena for skiskytter-familien og vi er veldig fornøyde med helga, forteller Morten Djupvik, generalsekretær i Norges Skiskytterforbund.

Det var Svene-gutten Mathias Taalesen Tjøntveit som stakk av med seieren på fredagens skytefinale. Resultater fra sprint og fellesstart finner du på EQ Timing sine sider.

Resultater sprint lørdag: https://live.eqtiming.com/62379#result:231421-0-1204009-1-1-

Resultater fellesstart søndag: https://live.eqtiming.com/62380#result

SE BILDER: Vår fotograf Emil Sørgård kapret flere fine øyeblikk gjennom helgen! Du finner bildene her: https://www.dropbox.com/sh/8vebqo8cwclvbig/AAC0NBLbDXiYMzshBjSI7b-Ea?dl=0

FORNØYD ULDAL: Martin Uldal (Birkenes IL) kunne si seg godt fornøyd med NM-helga. Han vant sprinten i klassen 20-22 lørdag og fikk andreplass på søndagens fellesstart. Foto: Emil Sørgård

Skrevet av Emilie Nordskar den 19. sep 2022