Høsten er høysesong for skiskytterskoler. Vi minner om å registrere din klubbs planlagte skiskytterskole på vår nye hjemmeside for BAMA Skiskytterskole.

I år kommer skiskytterskolen i ny drakt som BAMA Skikytterskole med nytt hefte, ny hjemmeside og ny youtube-kanal. 
Hjemmesiden er laget for å gjøre jobben til klubbene lettere med markedsføring av skiskytterskolen, registrering av deltakere, og bestilling av materiell. I tillegg brukes den nye hjemmesiden til påmelding for deltakere og til å gi praktisk informasjon. For å få tilgang til disse funksjonene og for å være synlig for barn og unge som ønsker å prøve skiskyting, må klubben registrere sin BAMA Skiskytterskole. 

NB: Utøverhefter, diplomer og premier sendes ut ved at skiskytterskolen er registrert og ved at deltakerne er meldt på via klubbens genererte nettside for BAMA Skiskytterskole.

REGISTRERE BAMA SKISKYTTERSKOLE
Det klubben bør gjøre så raskt som mulig er å finne ut når BAMA Skiskytterskole skal arrangeres, slik at den kan registreres og markedsføres med riktig oppstartsdag på skiskytterskolen.no.  Vi anbefaler å starte opp i uke 42, da NSSF kommer til å markedsføre en nasjonal skiskytterskoleuke i forkant av denne uken. Passer det bedre med en annen oppstartsuke er dette selvfølgelig helt greit.

Registrering av BAMA Skiskytterskole gjøres her:

MARKEDSFØRING AV BAMA SKISKYTTERSKOLE
Etter registrering av BAMA Skiskytterskole på skiskytterskolen.no vil det automatisk bli generert en nettside til hver enkelt skiskytterskole. Den som registrerer vil få en mail med link til denne nettsiden, og klubbens BAMA Skiskytterskole vil dukke opp i oversikten over alle planlagte skiskytterskolen. Via linken på mail vil kontaktpersonen for klubbens BAMA Skiskytterskole få tilgang til markedsføringsmatriell som en PDF plakat, flyer og et bilde til sosiale medier

Vi anbefaler også å bruke laservåpen i forbindelser med arrangement i lokalmiljøet i forkant av skiskytterskolen for å rekruttere deltakere. Under disse eventene kan man printe ut plakat og flyer som er generert og dele ut til de som får prøve. Noen klubber og kretser har slike våpen selv. Har ikke din klubb eller krets tilgang til slike våpen, og ønsker å låne det, kan det lånes fra NSSF. Ta kontakt Jens Schjerven: Jens.Schjerven@skiskyting.no for mer informasjon og lån av laservåpen. 

DIGITALT INSTRUKTØRKURS
Norges skiskytterforbund arrangerer digitalt instruktørkurs for de som skal lede og holde Bama skiskytterskole. Her vil det bli gitt praktisk informasjon om leksjonene og tips og råd til gjennomføringen. Instruktørkurs er satt opp på følgende datoer:

Tirsdag 29.august 19.00-21.00
Onsdag 27.september 19.00-21.00


Påmelding til instruktørkursene kan gjøres her: Terminliste kurs, møter og webinarer – Norges Skiskytterforbund (skiskyting.no)

INFOMØTE

Torsdag 31. august, kl. 20:30 vil det bli holdt et infomøte om BAMA Skiskytterskole.

Vi anbefaler å delta for alle som skal arrangere skiskytterskole i år.

Bli med i møtet her

Skrevet av Malin Jøranli den 24. aug 2023