I januar har en del av OL-troppen planer om å stå over WC-runden i Ruhpolding for å dra på høydeopphold som mesterskapsforberedelse. Det betyr at vi får plass til flere noen nye utøvere både i WC Ruhpolding og IBU-cup 5 Brezno – Osrblie. 

For dere som kan være aktuelle til IBU-cup 5 Osrblie følger her litt informasjon. 

Uttaket til IBU-cup 5 vil bli gjort umiddelbart etter Lerøy-cup på Os den 9.januar. De som blir tatt ut må være forberedt til å reise direkte fra Os denne søndagen. Alle må innom på Lillehammer for å ta en PCR-test (om du bor på Lillehammer vil du kunne kjøre innom hjemme og pakke om). Oppmøte på hotel på Gardermoen samme kveld. Flyet går kl 07.20 mandag 10.januar. 

Vi ber om at alle som er aktuelle har følgende i orden:

Vi ber også om at alle aktuelle har følgende dokumenter klart på sin mobil så det kan sendes inn raskt til oss dersom en blir uttatt til representasjon (Gjelder ikke de som har vært ute før i år).

  • Ren – utøver diplom (se artikkel over ang helseattest)
  • IBU – declerationObligation (vedlagt i denne artikkelen)
  • Kopi/bilde av pass
  • Europeisk koronasertifikat. 

Ettersom vi har begrenset med tid fra uttak til avreise på denne IBU-cup runden må vi be om at alt det som står ovenfor er i orden for å være aktuell til å reise. 

Ledere på IBU-cup 5 vil være Halvor Jørstad og Andreas Kvam.

Last ned skjema her:

Om det skulle være noe du lurer på i forbindelse med dette så ta kontakt med Anders Brun Hennum på tlf: 48043006 eller anders.brun.hennum@gmail.com

Skrevet av Kristian Vårvik den 28. des 2021