Njål Engløk

Leder

njal.englok@gmail.com

Klubb: Lørenskog

Valgt for perioden: 2022 – 2023

Ansvarsområder: Lede arbeidet til OASSK og sørge for at kretsen når bredt ut til alle klubber og utøvere.

Annelise Flaa

Ungdom/junior/senior ansvarlig

97684666

anefla@sykehuspartner.no

Klubb: Lørenskog

Valgt for perioden: 2022 – 2023

Ansvarsområder: Lisejobber med å fremme og støtte aktiviteter for ungdom/jr/sr. samt å etablere Oslo og Akershus som en fantastisk utviklingsarena for skiskyttere. Videreutvikling av treningsmiljøer og tilbud for løpere etter endt videregående skole vil bidra til rekruttering både til og innad i kretsen, og vil gagne alle klubbene i regionen vår. Et langsiktig mål er å etablere regionen som den beste arenaen i Norge for å kombinere toppidrett og utdanning.

Lise Dybwad

Kasserer

dybwadlise@gmail.com

Klubb: Fossum

Valgt for perioden: 2022 – 2023

Ansvarsområder: Liseholder kontroll på budsjett, regnskap, fakturaer og alt som dreier seg om penger på vegne av kretsen. Oppgjørsskjemaer, fakturaer, refusjon av utlegg mot kvittering etc sendes Lise’s epost.

Pål Berg-Knutsen

HL-ansvarlig

48098861

paal@berg-knutsen.no

Klubb: Fet

Valgt for perioden: 2021 – 2022

Ansvarsområder: Pål har tidligere vært aktiv utøver i skiskyting, langrenn og skyting, har en datter som driver aktivt med skiskyting, har vært HL-ansvarlig i Fet og rennleder for klubbens skiskytterrenn og har utallige år med trenererfaring. Dette er kompetanse og erfaringer han gjerne deler med alle klubbene i kretsen. Han blir gjerne med på treninger for å være tett på aktiv idrett og dele erfaringer på tvers av klubbene.

Eskild Rolstad

Kretsutvikling og utdanningsansvarlig

41457261

eskild.r@online.no

Klubb: OSSL

Valgt for perioden: 2021 – 2022

Ansvarsområder: Eskild overtar som kretsutvikler fra høsten 2021. Med det er Eskild ansvarlig for utdanning av trenere, TDer og andre roller i kretsen. Eskild har 12 års skiskyttererfaring som tillitsvalgt, foresatt og trener. OASSK er landets største krets og skal være synlig i enhver skiskyttersammenheng innenlands. OASSK skal tilby den beste arena for skiskyting for alle aldersgrupper.

Siri Jacobsen

Informasjon/sekretær

99593521

siri.jacobs71@gmail.com

Klubb: Bærum

Valgt for perioden: 2021 – 2023

Ansvarsområder: Siri koordinerer informasjon på tvers av kretsens ansvarsområde og bidrar ‘der det trengs’. Hun har en aktiv sønn i skiskyting, og har erfaring som langrennstrener for barn og fra diverse andre oppdrag innen barnas idrett. Uansett hva du lurer på, ta kontakt så hjelper Siri deg direkte eller sørger for at du kommer i kontakt med riktig person.

Kontrollkomitéen

Navn Navnesen

Stilling

Valgkomitéen

Navn Navnesen

Stilling