Harald er, på samme måte som undertegnede bosatt i Stjørdal, så det ble ikke så lang flyttetransport for lederklubba (som ikke finnes!).  Harald representerer Meråker Skiskytterklubb.  

Harald var i yngre år sjøl aktiv skiskytter, og har gjennom sine tre barn deltatt aktivt i skiskyttermiljøet i Trondhjems helt fram til i fjor da yngstemann meldte overgang til Meråker.  Da Trondhjems arrangerte NM senior i 2012 var Harald leder av hovedkomiteen. Det samme var han da StjørdalsBlink Orientering og OK Skøynar arrangerte hovedlandsleir og Hovedløp i Orientering for over 600 ungdommer på Stjørdal for noen få år tilbake. NTSSK har m.a.o. fått en leder med mye ledererfaring, og dessuten også en leder med god innsikt i det sportslige.  Harald har sitt daglige virke i Statoil, og bruker litt av fritida si til å sikte seg inn mot årets landskytterstevne.  

Jeg ønsker Harald og resten av styret (som nesten er uforandra) lykke til, og takker samtidig for følget til hele skiskyttermiljøet i Nord-Trøndelag og landet forøvrig.  Det har vært ei arti og lærerik reise!

 

Styresammensetninga med kontaktadresser og telefoner finner man under fanen “Kretsstyret”.  Protokollen fra kretstinget og årsrapporten for 2012-2013 er lagt ut under fanen “Om kretsen”. 

 

mvh Astrid Johansen

Skrevet av NSSF den 16. mai 2013