Foto: 1.plass til Sverre D. Aspenes

Fellestart sto på programmet fredag. Dagen startet med at Anders Trønsdal Lyngstad kapret sølv i M 20-21 år med 19 treff.

Anders T.Lyngstad - NM 2014

2.plass til Anders T.Lyngstad. Foto: Kjetil Stubbe

Deretter fulgte Tonje Marie Skjelstadås opp med en flott 4.plass i klassen K 20-21 år.

Utover dagen ble det både regn og sterk vind. Under vanskelig skyteforhold gikk Peder Hojem inn til 6.plass i den sterke 18 årsklassen. Dagen ble avsluttet med gullmedalje til suverene Sverre D. Aspenes i M 17 år.

K 17 og 18 år  ble utsatt til lørdag pga værforholdene.

Lørdag var det fortsatt vind. Men det ble gjennomført både supersprint og fellesstart til K 17 år pg 18 år. I supersprint ble det nok et sterkt løp av Tonje Marie Skjelstadås. Da gikk hun helt til topps.

Sigrid Livik K 17 år fulgte opp det gode resultatet fra NM del 1 med nok en sølvmedalje på fellesstarten. Sverre D. Aspenes gikk inn til 4.plass i sin klasse på supersprinten. Ellers var det flere NT som gikk til finalen.

Søndag ble en spennende Mix stafett gjennomført. NT hadde med flere lag. I 17-18 årsklassen var det totalt 35 lag på start. Det ble en sterk bronse til NT 1.lag, Paula F. Hartmann, Peder Hojem og Sverre D. Aspenes. 2.laget gikk inn til en flott 5.plass. Der gikk Sigrid Livik, Vegard B. Reistad og Jørgen S.Stubbe.

I klassen 17-21 år ble det nok en topp plass til NT første lag som gikk inn til en 6.plass. På laget gikk Tonje Marie Skjelstadås, Espen Sonflå og Anders T. Lyngstad.

Flere resultater ligger på nettsiden: http://www.os-idrettslag.no

Kretsen gratulere alle sammen med meget gode resulater. Dette lover godt for framtiden.

 

 

 

 

Skrevet av NSSF den 12. mar 2014