Jentene deler skive 5 med Rogaland, men det er ikke noe problem å ta alle påskive 5 om nødvendig.

07:00                  Rennkontor åpner

07:30                  Avtrekkskontroll åpner

08:00-08:45       Innskyting Kvinner senior

09:00                  Normal Kvinner senior

                            Blomsterseremoni så snart som mulig

11:00-12:15       Innskyting Menn senior

12:30                  Normal Menn senior

                            Blomsterseremoni så snart som mulig

16:00-19:00       Offisiell trening ungdom og junior

16:30                  Lagledermøte

Løypene er ikke planlagt saltet. De holdt veldig godt i dag og det forventes omtrent tilsvarende forhold i morgen. Løypene kjøres i kveld, om det ikke blir alt for varmt kjøres det med fres, i motsatt fall blir det glattebrett.

Egen brikke skal på venstre fot. Arrangørbrikke på høyre. To lårnummer, ett til hvert lår. Husk sikkerhetsnål på startnummeret, så det ikke blåser vekk.

Gi beskjed til meg så fort som mulig om du ikke skal gå. Gjelder særlig i forhold til jaktstarten, der kun 60 får gå. Det er kun tillatt å gå en av lørdagens konkurranser, selv om man skulle være kvalifisert for både senior jaktstart og junior fellesstart. Utgangspunktet er at tidsdifferansen fra normalprogrammet deles på tre før jaktstarten, men rennjuryen har mulighet til å dele på fire om det er bedre for konkurransen.

Kikkerter blir stående på skive 15 og 16 under offisiell trening for juniorene. Lagledermøte er klokken 16:30, så da må jeg en tur dit.

Jeg har fått en del meldinger om løpere til stafett på søndag, men jeg regner med det er flere som vil gå. Send SMS så jeg vet hvem som vil gå. Gi gjerne også beskjed om du ikke ønsker å gå.

Mvh Syver Nygård

95739877

Skrevet av NSSF den 28. mar 2019