Billetter kan bestilles på 815 33 321 eller grupper@billettservice.no.

Les mer om klubbtilbudet her: http://www.skiskyting.no/filestore/World_Cup/Klubb-brosjyreVM2016.pdf

VM i Oslo er årets store mål for internasjonale stjerner som Martin Fourcade, Emil Hegle Svendsen, Tiril Eckhoff og Kaisa Mäkäräinen. I anledning mesterskapet utvides publikumskapasiteten i nasjonalanlegget til 25.000 per øvelse.

– Alle som vil gjenoppleve den fantastiske VM-følelsen i Holmenkollen bør ta turen til nasjonalanlegget i mars. Det blir idrettsfest for hele Norge, sier Per Bergerud, administrerende direktør i Skiskytter-VM 2016 AS.

Skiskytter-VM byr på elleve nervepirrende øvelser fordelt på åtte konkurransedager. Det bygges tribuneplass til totalt 200.000 tilskuere for hele mesterskapet.

Idrettsfest i «Kollen» og sentrum

I tillegg til at det blir fartsfylte og nervepirrende konkurranser i Holmenkollen vil det også være masse aktivitet i Oslo sentrum i VM-perioden.

 – Det blir storslått åpningsfest 2. mars og medaljeseremonier hver kveld det har vært øvelse. Dette vil være gratis for publikum. I tillegg blir det barneaktiviter i Spikersuppa, med mini-skiskytteranlegg, handlegate og publikummere i lystig lag, sier Bergerud.

 Avslutningsseremonien arrangeres i Holmenkollen siste konkurransedag, 13. mars. Holmenkollen var også arrangør for VM i skiskyting i 1986 og 2000.

 

Farvel til kongen?

Selv om man aldri skal si aldri, er det liten tvil om at VM i Oslo blir Ole Einar Bjørndalens siste på hjemmebane. 41-åringen fra Simostranda nærmer seg slutten av karrieren, men som han viste i Sotsji, betyr ikke alderen at han kan avskrives som medaljekandidat.

– Ole Einar er en ringrev og stiller nok meget godt forberedt til VM. Har han dagen skal du ikke se bort fra at det kan bli gull på Ole i Holmenkollen, sier Morten Djupvik, idrettssjef i Norges skiskytterforbund.

 

Er du medlem av en skiskytterklubb får du 20 prosent rabatt på billetter! Bestill før 28.august på 815 33 321 eller grupper@billettservice.no. Oppgi klubbnavn ved bestilling.

 

Ta kontakt med klubben din eller Ninni Jonsson i Skiskytter-VM 2016 ninni.jonsson@oslo2016.no / 905 25 905 for detaljer om klubbtilbudet.

 

Skrevet av NSSF den 19. aug 2015