VM-tilbud til alle skiskytterklubber

3. – 13. mars 2016 er det VM i skiskyting i Holmenkollen, og 29. august legges billettene ut for salg. Er du medlem av skiskytterklubber får du 20 prosent rabatt på billetter kjøpt før 29. august.

Billetter kan bestilles på 815 33 321 eller grupper@billettservice.no.

Les mer om klubbtilbudet her: http://www.skiskyting.no/filestore/World_Cup/Klubb-brosjyreVM2016.pdf

VM i Oslo er årets store mål for internasjonale stjerner som Martin Fourcade, Emil Hegle Svendsen, Tiril Eckhoff og Kaisa Mäkäräinen. I anledning mesterskapet utvides publikumskapasiteten i nasjonalanlegget til 25.000 per øvelse.

– Alle som vil gjenoppleve den fantastiske VM-følelsen i Holmenkollen bør ta turen til nasjonalanlegget i mars. Det blir idrettsfest for hele Norge, sier Per Bergerud, administrerende direktør i Skiskytter-VM 2016 AS.

Skiskytter-VM byr på elleve nervepirrende øvelser fordelt på åtte konkurransedager. Det bygges tribuneplass til totalt 200.000 tilskuere for hele mesterskapet.

Idrettsfest i «Kollen» og sentrum

I tillegg til at det blir fartsfylte og nervepirrende konkurranser i Holmenkollen vil det også være masse aktivitet i Oslo sentrum i VM-perioden.

 – Det blir storslått åpningsfest 2. mars og medaljeseremonier hver kveld det har vært øvelse. Dette vil være gratis for publikum. I tillegg blir det barneaktiviter i Spikersuppa, med mini-skiskytteranlegg, handlegate og publikummere i lystig lag, sier Bergerud.

 Avslutningsseremonien arrangeres i Holmenkollen siste konkurransedag, 13. mars. Holmenkollen var også arrangør for VM i skiskyting i 1986 og 2000.

 

Farvel til kongen?

Selv om man aldri skal si aldri, er det liten tvil om at VM i Oslo blir Ole Einar Bjørndalens siste på hjemmebane. 41-åringen fra Simostranda nærmer seg slutten av karrieren, men som han viste i Sotsji, betyr ikke alderen at han kan avskrives som medaljekandidat.

– Ole Einar er en ringrev og stiller nok meget godt forberedt til VM. Har han dagen skal du ikke se bort fra at det kan bli gull på Ole i Holmenkollen, sier Morten Djupvik, idrettssjef i Norges skiskytterforbund.

 

Er du medlem av en skiskytterklubb får du 20 prosent rabatt på billetter! Bestill før 28.august på 815 33 321 eller grupper@billettservice.no. Oppgi klubbnavn ved bestilling.

 

Ta kontakt med klubben din eller Ninni Jonsson i Skiskytter-VM 2016 ninni.jonsson@oslo2016.no / 905 25 905 for detaljer om klubbtilbudet.