Det er en glede å annonsere at Hedmark skiskytterkrets ha inngått et samarbeid med NRP Sport i Brumunddal for sesongen 2023/2024. Samarbeidet skal bidra til å øke Hedmarkscupens status og synligheten og gjøre det attraktivt for flere utøvere å delta på renn gjennom en hel sesong.

NRP blir med dette eksklusiv leverandør av premier til Hedmarkscupen 2024. Til gjengjeld vil NRP blir profilert som hovedsamarbeidspartner på alle renn og arenaer, samt på startnummer, trøyer og andre flater der Hedmarkscupen omtales.

NRP Sport har høy kompetanse, gode produkter og et sterkt engasjement for både ski- og skiskyting. Vi er svært fornøyde med å inngå et samarbeid med NRP som vil bidra til å gjøre Hedmarkscupen enda mer attraktivt for våre utøvere, sier leder i Hedmark skiskytterkrets, Frode Restad        

Arrangører og deltakere i Hedmarkscupen vil med dette få gode priser på utstyr og tjenester hos en av bransjens beste forhandlere. NRP tilbyr et rikt sortiment av produkter fra Craft, Johaug, Dæhlie og Swix, samt ski, sko og staver fra Atomic, Fischer, Madshus og Salomon og Leki. I tillegg er NRP blant Innlandets beste på skiservice med topp moderne utstyr og høy kompetanse på slip, testing og prepping av ski.   

Vi oppfordrer alle skiskyttervenner til å ta turen innom butikken i Brumunddal for en god handel og hyggelig prat.

Skrevet av Frode Restad den 29. nov 2023