Til tross for at årets første samling i oktober måtte avlyses grunnet manglende interesse (kun en påmeldt utøver) forøker vi på nytt med ny samling, og det inviteres til årets andre samling i regi av Hedmark skiskytterkrets. Vi vil med dette ønske alle utøvere, deres foresatte og trenere hjertelig velkommen til en lærerik, spennende og sosial helg i Trysil. Grunnet et særdeles godt tilbud fra Radisson BLU, flott snøforhold med standplass, treningsterreng og dyktige trenere er alle rammene til stede for å lære og utvikle sine egne ferdigheter.

I de tilfeller klubber stiller med løpere uten bæretillatelse, stilles krav om at minimum en voksen er med som ansvarsperson (husk å fylle ut utlånserklæring på våpen). Denne personen har ansvar for oppbevaring og transport av våpen og ammunisjon (til de som ikke har med foresatte), samt være med å bistå trenerne med praktiske gjøremål. I tillegg vil denne personen ha ansvaret for utøverne når det ikke er organisert trening.

Praktisk informasjon

 • Den enkelte betaler for overnatting og bespisning. Dette koster som følger:
  • 695 kr pr. døgn pr. person i leiligheter (min 3-5 personer i leilighetene)
  • 695 kr. pr døgn pr. person i dobbeltrom
  • 1145 kr. pr døgn pr. person i enkeltrom

Inkludert i dette er overnatting, frokost buffet, idrettslunsj, idrettsmiddag, parkering og fri inngang til badet med sauna og boblebad.

Det er sikkert lurt å betale på lørdag.

 • Utstyrsliste: Treningsklær og ekstra skift, våpen, 250 skudd, ski, staver, skisko, joggesko, drikkebelte, skihansker. Planlegg ut fra værmeldingen.
  • Bindende påmelding skjer klubbvis til Hilde Vikan Floden på mail hilde.floden@svorka.net. Det vil si at påmelding skjer via kontaktperson i klubbene. Påmeldingsfrist er 10. oktober.
  • Oppgi navn på utøver/foresatt, fødselsår, klubb, telefonnummer foresatt, og e-post adresse for den enkelte påmeldte løper. Dersom det er spesielle ønsker om hvem som skal dele hytter, må også dette oppgis.

Detaljert program sendes ut uka før samlingen finner sted.

Ved liten deltagelse avlyses samlingen. 

Skrevet av NSSF den 03. okt 2016