Nå har vi rigget klar 2 dagsamlinger og en helgesamling for alle utøvere i Hedmark Skiskytterkrets. Sjekk tilbudet og merk datoene. Påmelding skytesamling 14. august er allerede åpnet.

Søndag 14 august: Skytesamling Varden Skistadion/Hernes IL

Skytetrening blir ofte nedprioritert i vår- og sommerhalvåret, så her kommer muligheten til å ta frem børsa og begynne å trene med den. På samlingen får du hjelp med justering av våpen og stilling, og så håper vi samlingen kan gi litt ekstra motivasjon for skytetreningen fremover. Hovedtrener er Siv Bråten Lunde som får med seg ass. trenere etter behov.

Påmelding gjør du her: https://forms.gle/S2iYkmUe9Lc5E62B8

3-4. september: Helgesamling med overnatting på Veldre Sag.

Vi legger opp til ankomst lørdag og to gode økter både lørdag og søndag. I tillegg sosiale aktiviteter, bålkos og grilling og mulighet for å sove ute under åpen himmel for de som ønsker det. Innkvartering finnes også. Hovedtrener blir Siv Lunde, med hjelpetrenere fra Team Woodcon. Informasjon om påmelding og program kommer over sommeren.

Lørdag 17. september: Dagsamling Åsnes IL

Dagsamling med 2 øker, en skyteøkt og en fysisk økt med løp eller rulleski. Trenere er ikke avklart enda, men hold av dagen! Informasjon om påmelding og program kommer over sommeren.

Skrevet av Anne Dorte Carlson den 06. jul 2022