Torsdag var treningsdag og utøverne gjorde seg kjent med løyper, testet ski og gjorde andre forberedelser til de kommende dager. Fredag sto normal på programmet, og jentene var først ute. Topp innsats og mange gode resultater, Kristin og Hanne toppet det hele med bronse i hver sine klasser. Gutta fulgte opp med topp innsats og mange gode plasseringer, Iver var kretsens beste med en 6.plass.

Lørdag morgen ankom jentene stadion i flott soloppgang og klare til dyst.  Denne dagen var det sprint på programmet og jentene fulgte opp med to pallplasseringer også denne dagen:

I J15 ble Marit vinner og fikk en velfortjent gullmedalje, Hanne fikk sin andre bronse!

Gutten leverte også god innsats på sin sprint.

Etter bankett og premieutdeling lørdag kveld var det grytidlig opp søndag morgen for stafetter. Vi stilte med tre lag i J15-16, samme antall lag i G15, ett i Mix og to lag i G15-16. Ingen pallplasser denne dagen, men en fin avslutningsdag for alle utøvere og «tilretteleggere» fra Oppland skiskytterkrets.

I tillegg til plasseringer fikk OSSK nye medlemmer i nullerklubben: Sander Ø og Hanne fikk fulle hus på begge sine individuelle renn, Caroline fikk fullt hus på normalen.

Skrevet av NSSF den 25. feb 2014