Målgruppe Dette kurset er retter mot foreldre og trenere spesielt, men er også åpent for eldre utøvere som vil bistå klubben med trenerbistand.
Deltakere med interesse av å lære mer om hva som skal til for å kunne hjelpe til med treningsarbeidet til skiskyttere opp mot junioralder, og for utøvere og foresatte som kunne tenke seg å tre inn i en form for trenerrolle eller hjelpetrener.
Dato/tid og sted Kurset vil gå over 3 kvelder, 9 timer totalt. Det blir en kombinasjon mellom teori og praksis.
Dato: Tirsdag 17/10, tirsdag 24/10 og torsdag 26/10 2017 Tid: Kl. 18-21 alle tre kvelder Sted: Holmenkollen, Team Cafe, servicebygget som ligger bak skyteskivene. Parkering: Ved bygget eller oppe i nærheten av hoppet
Påmeldingsfrist: senest 1. oktober 2017 Send påmelding til kretsutvikler Erland Vedeler Stubben: Erland_stubben@outlook.com Hvis dere lurer på noe, ta kontakt på mobil 930 57 522. Bruk emnefelt i mail: Trener 2 kurs OASSK
Kursholder Instruktør er Jon Kristian Svaland. Jon Kristian er i dag trener for et privat skiskytterteam. Han har også vært teamtrener for Team Statkraft Oslofjord i fjor. Han har erfaring fra selv å ha vært aktiv skiskytter på høyt nivå, også i internasjonale renn. I tillegg har han vært smører for skiskytterlandslaget.
Materiell NB: Ta med utstyr til å ta ta notater. Presentasjoner blir ettersendt på mail til deltakere. Ingen servering. Kun kaffe og kjeks.
Hjertelig VELKOMMEN!
Sportslig hilsen OASSK
Skrevet av NSSF den 28. sep 2017