OASSK-cupen er kretsens egen cup – bygget etter Norges-cup-modellen. I år inngikk åtte renn i cupen – der den enkelte tar med seg sine fem beste resultat fra hhv ØM (sprint og normal), Kvalfoss-sprinten (sprint og normal), KM (normal og sprint) og HL (normal og sprint).

Etter sprinten på Hovedlandsrennet var alle deltagere, ledere og foreldre samlet på Voss – der vinnerne fikk sin fortjente hyllest og tildelt sine vinnertrøyer.

Premiene i den prestisjetunge cupen er nemlig gule trøyer til klassevinnerne og prikkete trøyer til beste skyttere. Og at det er gode skyttere i kretsen er Nora Huken-Mathiesen et strålende eksempel på. På sine fem tellende konkurranser står hun med 49 (!) treff. Men ikke nok med det – de tre rennene Nora har strøket hadde alle 9 treff. Det betyr at Ullensaker-løperen har imponerende 95 i treffprosent på årets åtte viktigste konkurranser.

Her er vinnerne av OASSK-cupen 2013:

Gule trøyer (klassevinnere):
G16: Endre Strømsheim, Bærum
G15: Øyvind Aalling-Lio, Bjerke
J16: Kirsten Daae Wiig, Ullensaker
J15: Pernille Lintho Ruud

Prikkete trøyer (skytekonkurransen):
G16: Herman Mørkved Blom, Nittedal
G15: Christian Bang, Asker
J16: Nora Huken-Mathiesen, Ullensaker
J15: Berit Bjørkevoll,

Hele sluttstillingen.

P.S.: Som en ekstra hyllest vil trøyevinnerne under KM på Bjerke 16. mars gå med tilsvarende lånetrøyer som de de har fått tildelt.

OASSK-vinnerne.jpgVinnerne i OASSK-cupen ikledd sine premier. Bak fra venstre: Øyvind Aalling Lio, Christian Bang, Herman Mørkved Blom og Endre Strømsheim. Foran fra v. Nora Huken Mathiesen, Kirsten Daae Wiig, Pernille Lintho Ruud og Berit Bjørkevoll
Foto: Jo Dale

Skrevet av NSSF den 07. mar 2013