Teamet vil få 3 tilbud.

 • 17-19 år. Ca 25 samlingsdøgn. Normalt samling fra
  fredag – søndag. Utøvere i denne gruppa vil ha ukentlig oppfølging på videregående skole på Voss eller Eikelandsosen. Utøverne vil få månedlige
  samlinger i regi av teamet. 17-19 år som ikke går på skole på Voss eller Eikelandsosen vil få tilbud om treningsplanlegging sammen med teamets trenere. En slik oppfølging vil skje per tlf/nett utenom samlinger. Klubbene i kretsen vil være arrangør av samlinger, men Egil og Kjartan vil være med på noen av samlingene, samt innleie av ekstern trener på teknikk.
 • Lillehammer. Utøvere i denne gruppa er ferdig med videregående skole, og  vil ha ukentlig trening og oppfølging med Kjartan Helland. Denne gruppa vil også ha enkelte samlinger for seg sjølve på Lillehammer.
 • Hordaland. Utøvere i denne gruppa er utøvere som er ferdig med videregående skole, og som bur i Hordaland. Utøvere i denne gruppa vil ha ukentlig trening og oppfølging av Egil Gjelland. Denne gruppa vil også ha enkelte samlinger for seg sjølve.

 Antall samlingsdøgn for gruppene Lillehammer og Hordaland, blir avklart mellom trenere, utøvere og styringsgruppe etter påmelding.

Priser / teamavgift:

 • 17-19 år Kr 5000,- pr sesong. + egenandel per
  samlingsdøgn kr 250,-
 • Lillehammer / Hordaland kr 6000,- pr sesong + egenandel
  per samlingsdøgn kr 250,-

Bekledning

 • Teamet vil bruke bekledning fra Swix, sommerpakke og vinterpakke er inklusiv i teamavgift.

 

PÅMELDINGSFRIST

Alle utøvere som ønsker plass på teamet, må sende mail til bta@aurstad.no innen søndag 15. mai. På
årsmøtet til Hordaland Skiskytterkrets 19.mai vil det bli gitt mer opplysninger vedrørende teamet. Antall påmeldte osv.

Skrevet av NSSF den 12. mai 2016