​Sturla Holm Lægreid og AF Gruppen inngår eget samarbeid

Onkel Ulf og tante Ane må dermed si fra seg «kremplassen» på skiskytterens våpen resten av debut-sesongen.

Avtalen mellom elitelandslags-debutanten Sturla Holm Lægreid (23 år) og AF Gruppen ble signert rett etter nyttår og kom i stand gjennom romjula.

– AF er «min type gjeng». En god miks av ingeniører og fagfolk som fordyper seg i det de holder på med. Jeg er stolt over å være på lag med dem og synes det er kjempegøy å ha fått min første sponsoravtale på dette nivået, forteller Sturla Holm Lægreid.

Etter tre seire i verdenscupen, én fjerdeplass og to sjetteplasser så langt i sesongen, seiler Sturla i medvind i vinter. Det har AF Gruppen latt seg imponere over.

–  Vi er imponert over resultatene som er oppnådd i vinter, både individuelt og som lag. Skiskyting inspirerer oss på mange områder, ikke minst fordi det er en av verdens mest likestilte idretter, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen.

Entreprenørselskapet har vært en av Norges Skiskytterforbunds samarbeidspartnere i over 12 år, og har allerede egne avtaler med Johannes Thingnes Bø og Ingrid Landmark Tandrevold. Nå er også skiskytternes «nye stjerneskudd» med i stallen.

– Jeg vurderte selv å velge snekkeryrket med påbygg, og mener dette er en smart kombinasjon hvis man ønsker varierte muligheter. Samtidig brenner jeg for at unge skal følge sine drømmer, og det er viktig å være klar over mulighetene som ligger der, uansett om man vil jobbe mest med «henda eller huet», sier Sturla Holm Lægreid.

– Sammen med Sturla skal vi inspirere barn og unge til å følge drømmene sine. Målet er at enda flere får øynene opp for alle de spennende mulighetene som vår bransje kan by på, sier Amund Tøftum.