Åpen samling NTG Lillehammer

NTG Skiskyting, avdeling Lillehammer vil gjerne invitere skiskyttere født i 2005 til treningssamling på snø i Lillehammer mandag 14. desember til onsdag 16. desember 2020.

NTG Lillehammer ønsker å vise hva skolen har å tilby, og dere får bli med på varierte treningsøkter i topp moderne anlegg. Samlingen er tenkt for neste års søkere, men dersom det blir ledige plasser er det også mulighet for de som er født i 2006.

Overnatting og måltider

Innkvartering blir på Birkebeineren Hotel & Apartments og pris for hele oppholdet, inkludert alle måltider blir ca kr 1800,-

Påmelding

Det er 30 plasser til samlingen og førstemann til mølla.

Påmelding på e-post til annli@ntg.no innen 1. desember

Påmeldingen skal inneholde: navn på utøver, klubb, fødselsdato og adresse, samt e-postadresse og tlfnr til utøver og foresatte.

Spørsmål kan rettes til annli@ntg.no eller tlf 48068425.

Program

Program og videre informasjon om samlingen sendes ut til deltakere og foresatte rett etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Frammøte blir på kvelden mandag 14. desember, og avreise etter lunsj onsdag 16.desember. Mandag kveld vil det også bli et infomøte for både utøvere og foreldre, der vi presenterer opplegget gjennom tre år på NTG Lillehammer.