Skiskytter og student i Trondheim til høsten?

Går du og venter på svar på studieplass i bartebyen? Eller vet du allerede at du skal være i Trondheim fra høsten av? Da skal du vite at akkurat her i Trondheim finner du Norges største skiskytter-team, Trondheim Biathlon Team. Og vi vil bli enda flere. Vi vil gjerne at du også trener sammen med oss når du kommer hit!

Trondheim Biathlon Team består av utøvere fra hele landet. Vi har flere treningsgrupper, og en av de passer spesielt godt for deg som nå skal studere. Treningstilbudet «TBT20+ Basis» tilbyr en grunnpakke på to fellesøkter i uken. Om du ønsker det kan du også velge personlig trener og samlinger som tillegg. Denne treningsgruppen har sine fellesøkter sammen med treningsgruppen «TBT20+ Utvidet».

Når du er med i teamet får du også tilgang til teamets utstyrsavtaler, som f.eks. teambekledning, rabattavtaler mv. Og du får være med på teamets testing av våpen/ammunisjon, hvor vi tester konkurranse-ammo i oktober/november.

Dersom du velger personlig trener i tillegg så gir det 10 timer for støtte til treningsplanlegging, sparring osv. Dersom du velger samlingspakken kan du også delta på snøsamling (5 dager). Da kommer reise/oppholdskostnader i tillegg.

For å delta på «TBT20+ Basis» kommende sesong betaler du kun 6.000,- i egenandel. Dersom du i tillegg ønsker personlig trener koster det 5.000,- i tillegg. Du kan også velge samlingspakke på toppen til 4.000,-. Alt etter hva som passer best for deg.

Et slikt tilbud er en flott mulighet til å bygge nye bekjentskaper som del av et positivt miljø ved siden av studiene. Du fortsetter innenfor idretten, og på de premissene som passer best for deg og studiene.

Vi har suppleringsopptak til «TBT20+ Basis» helt frem til 1. august. med oppstart 1. september. Interessert? Ta kontakt ved å sende oss en e-post på trondheim.biathlon@gmail.com så tar en av trenerne kontakt med deg.