Høyt aktivitetsnivå

Med over 80 ivrige utøvere samlet på Natrudstilen, var aktivtetsnivået upåklagelig. Deltakerne ble delt inn i fire grupper, hvor hver gruppe hadde to økter daglig. Hovedinstruktørene på samlingen var Hanne Thoresen fra Team Statkraft Lillehammer, Sigbjørn Mykland og Anne Elvebakk Linn fra NTG Lillehammer og Åshild H. Sporsheim og Roar Nilsen fra NSSF. Utøverne fra både juniorlandslaget herrer og damer hadde også samling på Natrudstilen og de hadde et par fellesøkter med deltakerne på åpen juniorlandslagssamling. I tillegg bidro de også som dyktige instruktører for utøverne på enkelte økter.

Myrløping, motbakkeintervall og basisskyting

Onsdag var første treningsdag på samlingen og på planen stod intervall løp i motbakke og basisskyting. Selv om det store deler av dagen plaskregnet, var sur vind, lav temperatur og mange som frøs, var det ingen som klaget under skyteøkten! Torsdag var det basisskyting med skøytekombinasjon og en god langtur på myrene omkring Sjusjøen. Her var mange av juniorlandslagsutøverne med som guider i tillegg til Lars Helge fra rekruttguttene. Dagen etter kom Tarjei, Emil og Johannes fra elitelaget opp for å ha en teknikkøkt skøyting og for å snakke om hvordan de trente som juniorer. De andre øktene bestod av basisskyting, intervaller både på rulleski og løping, rolig trening og en hard styrkeøkt. Det ble også gjennomført en fin langtur i myrene omkring Sjusjøen.

Testresultater

I løpet av uka ble det avholdt to skytetester, NSSF 1 (40+40) og 20 skudd på metall (10 L + 10 S). Samlingen ble avsluttet med et testløp på rulleski. Testresultatene kan du laste ned her:

Resultat NSSF skytetest 1Åpen_Juniorsamling_2013_skytetest_nr 1.XLSX

Resultat 20 skudd metall

Åpen_jr_landslagsamling_skytekonkurranse_20_skudd_XLSX.XLSX

Resultat rulleskiløp

Åpen_jr_landslagsamling_2013_rulleskikonkurranse_XLSX.XLSX

Skrevet av NSSF den 01. jul 2013