IngeKHansen.jpg    Inge K.Hansen, styreleder 
Inge K. Hansen er tidligere konsernsjef i Aker Kværner, og er i dag selvstendig næringsdrivende. Hansen er utdannet ved Norges Handelshøyskole, og var konstituert konsernsjef i Statoil før han ble hentet til Aker Kværner. I dag er han styreleder i blant annet Gjensidige Forsikring, NorSun og Bertel O. Steen. Hansen er tidligere landslagsspiller i håndball. Han var den første norske spilleren som passerte 100 A-landskamper og han stoppet på 116 kamper. Organisasjonen Styreinformasjon kåret i 2012 Inge K. Hansen til årets styreleder for hans rolle som styreleder i Gjensidige Forsikring, samt Nordic Chair of the Year samme år.
     
RakelRauntun.jpg    Rakel Rauntun, styremedlem
Rakel Rauntun er generalsekretær i Norges Skiskytterforbund. Hun er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og kan også titulere seg Norgesmester i fotball (1992). Før hun startet i Skiskytterforbundet, jobbet hun blant annet som internasjonal koordinator i Norges Fotballforbund, og var også regional koordinator for SCORE i Sør-Afrika. Rauntun har, gjennom sin karriere i Skiskytterforbundet, opparbeidet seg  grundig kjennskap til norsk og internasjonal skiskyting, dens organisasjonsform, særgenheter og utviklingspotensial. Dette blir svært sentrale momenter i styrearbeidet fram mot VM i 2016.
     
BenteLier.jpg    Bente Lier, styremedlem
Bente Lier er generalsekretær i Foreningen til Ski-idrettens Fremme (Skiforeningen). Skiforeningen har til formål å arbeide for utbredelse av ski-idrett og annet friluftsliv, samt å arrangere Holmenkollrennene. Organisasjonen arrangerte sammen med Skiforbundet Ski-VM 2011 og drifter Holmenkollen Kultur – og Turistanlegg til daglig. Utover sin rolle i Skiforeningen, vil Bente utvilsomt tilføye styret sterk faglig kompetanse innenfor kommunikasjon og organisasjonsledelse. Lier er styremedlem i Oslo Konserthus, og var også styremedlem i Oslo 2011 AS. Hun er siviløkonom og har bred ledererfaring i ideelle organisasjoner, men har også gjort seg utmerket for sitt markeds – og kommunikasjonsarbeid i blant annet Høyre, Dyno og Ericsson.
     
TorkildNordberg.jpg    Torkild Nordberg, styremedlem
Torkild Nordberg har bred ledererfaring fra næringslivet, og har blant annet vært administrerende direktør for Lilleborg, Orkla Brands Nordic og Orkla Brands. I dag jobber han som selvstendig næringsdrivende. Nordberg er tidligere aktiv leder i Fossum Skiskytterlag, og har en aktiv sønn innen skiskyting. I likhet med øvrige styremedlemmer, har Nordberg også en rekke styreverv på CV’en, blant annet for Jotun og Sapa Profiler AB. I de neste årene vil hans merkevarekompetanse komme til god nytte for VM-organisasjonen.
     
MaalfridBrath.jpg    Maafrid Brath, styremedlem
Maalfrid Brath er konsernsjef i Manpower. Brath har sin akademiske bakgrunn fra BI og NHH, og er tidligere viseadministrerende direktør i Storebrand. Våren 2013 ble Brath valgt som styreleder for Ungt Entrepenørskap. Maalfrid er meget interessert i skiidrett, hvor hun blant annet følger godt opp sine aktive barn. Hennes HR kompetanse og engasjement for talentutvikling og motivasjonsbygging vil bli svært verdifullt i organisasjonsarbeidet for VM 2016.
     
GretheIngerborgNykkelmo.jpg    Grete Ingeborg Nykkelmo, styremedlem
Grete Ingeborg Nykkelmo er kommunikasjonsdirektør i Veidekke. Nykkelmo er en merittert toppidrettsutøver og kan vise til imponerende VM-gull i både skiskyting og langrenn. For sine prestasjoner ble hun tildelt Olavstatuetten (1985) og Egebergs Ærespris (1990). Hun har ikke bare utmerket seg i sporet, men har også utrettet mye i sin yrkeskarriere, blant annet som markedssjef for Ski-VM i 1997 og markedsdirektør i Statkraft. Nykkelmo sitter i styret i Sponsor- og Eventforeningen og har også vært styremedlem i NIF. Hennes sportslige bakgrunn blir en viktig dimensjon i VM-teamet. 
     
PerDitlevSimonsen.jpg    Per Ditlev-Simonsen, styremedlem
Per Ditlev-Simonsen er skipsreder og politiker. Han var stortingsrepresentant 1981-1985, forsvarsminister 1989-1990 og Oslos ordfører 1995-2007. Ditlev-Simonsen var partner i rederiet Sverre Ditlev-Simonsen & Co (SDS), og har hatt en rekke toppstillinger i SDS/Eidsiva-familien av selskaper. Den fremtredende politikeren var også styremedlem i Ski-VM 2011. Ditlev-Simonsens lange erfaring innenfor politikken vil være svært verdifull i de prosessene styret vil jobbe med i tiden fram mot VM i 2016.

Styret har allerede blikket godt festet mot 2016 og gleder seg til  det videre arbeidet

VMjubel.jpg 

Skrevet av NSSF den 26. jun 2013