Program for Blinkfestivalen 2016

Elitelandslagene og utviklingslandslagene våre stiller på Blinkfestivalen, men de får sterk konkurranse fra flere av verdens beste skiskyttere.

De sterkeste tyske løperne kommer til Sandnes for å konkurrere. De sterkeste utøverne stiller også det franske laget med. Den italienske stjerna Dorothea Wierer skal forsøke å forsvare seieren i skytekonkurransen under fjorårets Blink. De svenske jentene stiller også med et lag som endelig begynner å bli veldig slagkraftig. Mange nasjonaliteter blir det også på herrenes side der, der USA stiller med blant andre Leif Nordgren, Belgia med Røsch, og Sverige med et helt landslag! Det blir harde og jevne konkurranser under årets festival!

420 skiskyttere i Sandnes
I aldersbesteme klasser kommer også de største talentene fra hele landet for å konkurrere på sommerføre i Sandnes. Rekordmange er meldt på, og hele 420 skiskyttere stiller til start. Det blir heftige dueller fra første stavtak i Sandnes 29.juli, og det blir tette konkurranser både for aldersbestemte klasser og ikke minst under senior-løpene! 

Les mer her

Skrevet av NSSF den 20. jun 2016