«Norges Skiskytterforbund ser frem til å utvikle et tett samarbeid med BMW Group Norge, og ser at vårt fokus på nytenking og utvikling er sammenfallende. BMW er opptatt av kjøreglede og vi er opptatt av ski- og skiskytterglede, så dette er perfekt match. Vi er veldig glad for at BMW Group Norge ønsker å forsterke sitt internasjonale engasjement i Norge og tror våre utøvere og vår organisasjon vil bli gode ambassadører for avtalen», sier markeds- og kommunikasjonssjef i NSSF, Gunnar Glavin Nybø.

NSSFs team av BMW-ambassadører den kommende sesongen består av Tarjei Bø, Johannes Thingnes Bø og Tirill Eckhoff. I tillegg vil Ole Einar Bjørndalen være internasjonal ambassadør.

«For oss representerer den nye avtalen med NSSF en videre styrking av BMWs engasjement innen skiskyting og vintersport i det norske markedet. Skiskyting fascinerer mange, med en unik kombinasjon av presisjon, teknikk og utholdenhet. Disse egenskapene passer som hånd i hanske for BMW, og gjør skiskyting til meget god plattform for oss», sier Christian Gottschalk, markeds- og kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge.

BMW IBU World Cup består totalt av ni etapper. To av etappene vil holdes på de tradisjonsrike tyske arenaene Oberhof og Ruhpolding. IBU VM i skiskyting foregår fra 3. til 15. mars 2015 i Kontiolahti, Finland.

Skrevet av NSSF den 01. des 2014