Ivar Michal Ulekleiv har lang erfaring som smører. I fjor kom han inn i smøreteamet til det norske landslaget, etter å ha jobbet som smører for det hviterussiske landslaget. Foran denne sesongen har Ivar Michal overtatt som sjef for smørerne. Som smøresjef er han hovedansvarlig i smøretraileren ute på konkurranser.

Tobias Dahl Fenre ble en del av landslagsmørerne foran denne sesongen. Tobias er ansatt som utviklingssjef, noe som innebærer at han er administrativ leder for smøreteamet, og jobber mye med det som skjer utenfor selve konkurransene. Han er også Skiskytterforbundet representant i Olympiatoppens Gliprosjekt Ski 2018.

Tobias Dahl Fenre har jobbet i Finor AS, importøren av Fischer ski utstyr i Norge, siden 2011, med hovedvekt på racing. Blant hovedoppgavene her var racingservice og ansvar for alle sponsoravtalene Fischer har i Norge. I den forbindelse kjenner vi godt til Tobias fra før, siden han gjennom denne jobben hadde flere oppdrag både med vårt forbund, Skiforbundet og Olympiatoppen ute på World Cup og Mesterskap.

Resten av smøreteamet består av Espen Mikkelsen, som er ny på laget, og smørere som har vært tilknyttet oss i flere år; Nicola Cantoni, Gian Luca Marcolini, Tor Olav Håkenrud og Trond Skarstad.

Her er smøreteamet 2016-2017

 

Skrevet av NSSF den 19. sep 2016