Det braker løs i Holmenkollen 12. til 15. februar 2015; skiskyttereliten står klar for å gi alt under arrangementet, som er generalprøven før VM i skiskyting i Oslo 3. til 13. mars 2016. Nå har du og gjengen din mulighet til å være tett på dramatikken og være en del av et jublende folkehav.

Føl nerven fra tribunen
Per Bergerud, administrerende direktør for Skiskytter VM AS, forteller om tribuneplasser som gir publikum en genuin mulighet til å oppleve nerven.

-Skiskyting er en arenaidrett. Du må være tett på for å oppleve spenningen. Hvem av verdensstjernene som trekker det lengste strået avgjøres rett foran publikum, og ingenting er avgjort før det siste skuddet sitter. Det skal alle på arenaen få være en del av, sier Bergerud.

Ulike kategorier

På hjemmesiden for skiskytter-VM, www.oslo2016.no, finner du informasjon om prøve-VM i 2015 og skiskytter-VM 2016. Det er billettene til prøve-VM som ligger ute for salg nå. Du kan velge ulike priskategorier ut fra hvilke plass på arenaen du ønsker. Har du med deg barn eller av annen grunn behøver godt med armslag, kan vrimleområdene i Kapellskogen eller på VM-haugen anbefales. Eller kanskje du vil gjøre ekstra stas på noen? Da er kanskje VIP-billettene noe for akkurat dere.

Stryk flagget, rensk stemmen og gled deg – dette blir en idrettsfest du sent vil glemme!

Her kan du kjøpe VIP-billetter

Her kan du kjøpe øvrige billetter

Skrevet av NSSF den 01. des 2014