Fagdag – Sunn Jenteidrett

Sunn Jenteidrett inviterer til fagdag på Norges Idrettshøgskole i Oslo 18. mai. Temaene er bl.a. kosthold for unge utøvere og ernæringsstrategi fra junior til senior, hvordan skape gode miljøer/snu negative kulturer, hvordan kan ski- og toppidrettsgymnasene jobbe med retningslinjene for «Når skal vi si stopp?» og resultater fra Sunn Jenteidretts forskningsprosjekt.

I år har Sunn Jenteidrett valgt å slå sammen sin nettverkssamling, helsesøstersamling og dagsmøte for ski- og toppidrettsgymnas til en felles fagdag. Dette for å styrke samarbeidet på tvers og sette fokus på hvordan man best kan jobbe sammen for å skape en sunnere idrett.

Program (med forbehold om endringer).

Pris: 200,- per person (inkluderer lunsj og servering i pausene)
Sted: Norges idrettshøgskole, Auditorium D
Tid: 18. mai kl. 10-16.30

Meld deg på her. Det er et begrenset antall plasser, så det anbefales å være tidlig ute med å melde seg på. Påmeldingen er bindende.
Påmeldingsfrist: 10 april.

Sunn Jenteidretts nettverk med foredragsholdere, sportsjefer, ledere, helsesøstre og trenere på ski- og toppidrettsgymnas, samt ansatte i skiskytterforbundet, skiforbundet, orienteringsforbundet og friidrettsforbundet, NIF og Olympiatoppen oppfordres til å delta denne dagen. Fagdagen er foreløpig forbeholdt disse, men ved ledige plasser vil det åpnes opp for andre deltakere.