– Skiskyting er i våre øyne den mest attraktive vinteridretten, og har en meget sterk posisjon hos det norske folk gjennom solide seertall og popularitet. Dette er en idrett og et forbund vi er stolte av å være på lag med, og de har en solid merkevare å bygge et slikt samarbeid på. Vi ønsker å være en portåpner for videre suksess for norske skiskyttere, sier en stolt Vidar S. Stormark, daglig leder i Hörmann.

Skiskyting har om lag 500 millioner TV-seere i året i Europa, og med framtredende norske profiler på herre- og kvinnesiden ønsker Hörmann å forsterke sin merkevare ytterligere. Det er et arbeid generalsekretær Rakel Rauntun gleder seg til å bidra med.

– Hörmanns krav om kompromissløs kvalitet og presisjon er noe vi kjenner oss godt igjen i, og vi ser fram til et spennende og utviklende samarbeid. Vi skal bidra med attraktive opplevelser og styrke den solide vinnerkulturen som allerede eksisterer hos Hörmann, sier Rakel Rauntun.

Tidligere i år ble det kjent at den internasjonale Hörmann-gruppen sikret seg en avtale med det internasjonale skiskytterforbundet (IBU), noe som gjør at Hörmann-merkevaren vil bli meget synlig i internasjonale skiskytterkonkurranser.

Om Hörmann Norge AS
Hörmann Norge AS ble etablert i 1999. Med en omsetning på over 200 millioner kroner, er Hörmann en av de ledende aktører innen portbransjen i Norge. Hörmanns produkter selges gjennom et aktivt forhandlernettverk som dekker hele landet, samt gjennom avdelingskontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. Hörmann Norge AS har totalt 85 ansatte. Hovedkontoret ligger i Søgne kommune i Vest-Agder.

Skrevet av NSSF den 21. nov 2016