Er du skiskytter født i 2000 og har lyst til å satse alt på idretten din kombinert med videregående skolegang? Nå kan du se hvordan hvordan NTG Lillehammer har det. 

NTG Lillehammer skiskyting inviterer til hospiteringssamling 10.-12.januar 2016. Her blir det mulighet til å oppleve hverdagen på NTG Lillehammer på nært hold, og du får mulighet til å være med med på treningsøkter i skolens anlegg sammen med nåværende elever ved skolen. Det kommer også til å bli en omvisning på skolen og et informasjonsmøte om skole og idrettstilbud på søndagen, som også er åpent for foresatte.

Denne samlingen er spesielt for deg som ikke var med på skolens informasjonssamling i september, men du er selvfølgelig velkommen igjen om du ønsker å oppleve NTG i vinterdrakt. Program og annen informasjon om samlingen blir sendt ut til alle deltakere/foresatte straks påmeldingsfristen er gått ut. 

Innkvartering blir på Birkebeineren Hotel som ligger like ved skolen. Pris for hele oppholdet er på cirka kr 1350,- inkl. alle måltider.

Påmelding sendes til roha@ntg.no innen mandag 4.januar. 30 plasser, førstemann til mølla. Ellers venteliste.

NTG Lillehammer ber om følgende info i påmeldingen:

  • Om utøvere/foreldre ønsker å delta på informasjonsmøte søndag kveld etter ankomst.
  • Mailadresse og tlfnr. som informasjonen kan sendes til.

Ønsker foreldre å være her underveis, kan dere ringe Birkebeineren hotel på tlf. 61050080 og evt. bestille opphold der.

For mer informasjon om inntak og presentasjon av tilbudet ved NTG Lillehammer skiskyting, besøk skolen hjemmeside

Ved eventuelle spørsmål, kontakt trener Ronny Hafsås; 99150282, roha@ntg.no.

Skrevet av NSSF den 03. des 2015