Dermed går Johannes Thingnes Bø & co i fotsporene til Johannes Høsflot Klæbo og langrennslandslaget, og velger IDT som eksklusiv rulleskipartner for de kommende sesongene.

 – Norske skiskyttere ønsker å være best i verden, og for å bli det må vi også benytte oss av det beste utstyret. IDT har etablert seg som den ledende leverandøren av rulleski både hva gjelder kvalitet, service og produktutvikling. Vi er veldig glade for å ham dem med på laget, sier Idrettsjef i Norges Skiskytterforbund, Odd-Bjørn Hjelmeset.

 – I mange år har vi hatt en Ole Einar Bjørndalen som har ledet an i utviklingen av norsk- og internasjonal skiskyting. Nå som han har lagt børsa på hylla, er det opp til oss å fortsette innovasjonen av utstyr og trening. I så måte er IDT en svært god partner for oss, sier Hjelmeset.

 Hos IDT Solutions står gleden i taket over å få lov til å hjelpe norske skiskyttere med å hente hjem gull og triumfer de neste sesongene.

 – Vi synes vi det er veldig stas at stadig flere oppdager – og anerkjenner – den innovasjonskraften som finnes i IDT. Den er en stor fjær i hatten for oss at en ekstrem prestasjonsgruppe som skiskytterlandslaget velger oss som samarbeidspartner. Det sier noe om at vi gjør de riktige tingene og gir oss ytterligere motivasjon til å fortsette utviklingen av markedets beste rulleski, sier Morten Iversbakken i IDT.

 IDT er en helnorsk, høyteknologisk innovasjonsbedrift beliggende på Østre Toten. Selskapets kjernevirksomhet omfatter produksjon av avanserte produkter innenfor områdene elektro, møbel, sport og aluminiumsbearbeiding.

 Rulleskiene som IDT leverer til skiskytterlandslaget kjennetegnes ved at de både er lette og svært retningsstabile. Skiene finnes som klassiske rulleski, skøyteski, stakeski, samt spesialmodeller for damer og barn.

Skrevet av NSSF den 27. jun 2018