Standplass er åpen for trening mellom 09:00 og 16:00. Det vil være leder på standplass frem til 15:00.

NSSF har et prøveprosjekt med teamvis innskyting. Det er derfor ikke skivefordeling per krets. Det er ikke lagt ut noen skivefordeling for noen av dagene enda, men dere finner oppslag på stadion på fredag for offisiell trening.

Viktig at alle sørger for å visitere våpenet på matta før visitasjon på skive 1. På Geilo fikk seks løpere startnekt fordi det stod ekstraskudd i ekstraskuddholder. Alle må hente ut treningsnummer før dere får begynne å skyte på fredag. Alle må hente ut treningsnummer før dere får begynne å skyte på fredag. Oppdatert regelverk her.

Fint om man kan prøve å fordele seg litt utover treningsdagen slik at ikke alle skyter inn samtidig.

På konkurransedagene skyter M+K17-19 inn fra morgenen og resten skyter inn etter 12:30. Fint om alle foreldre som har tenkt seg nedover kan laste ned WhatsApp og legge til samtalen det er lenker til nedenfor, slik at vi kan koordinere skrumelding osv.https://chat.whatsapp.com/GMfZyiZfbEj7M82Y3XAyvX

Løpere som vil ha skrumelding på normalen må melde inn skyteretning i regnearket her: https://1drv.ms/x/s!Av5uzqhTESdDguYGiG_dZAA257K63w

Nye smittevernregler krever at det brukes munnbind på stadion der det er vanskelig å overholde meteren. Om du føler deg syk, holder du deg selvsagt hjemme.

Hold avstand til hverandre, utøv god hånd- og hostehygiene. Merk at arrangør også har måttet endre tidsplanen for lørdag og søndag.

Vi sees på stadion!

MvhSyver Nygård

Skrevet av Kjetil Værnes den 09. des 2021